Én prosjektert enebolig, Ingolf Hellands vei 14

I Ingolf Hellands vei i Kvednabakken, det nye, moderne og sjønære boligområdet i Hellvik sentrum, er nå nr. 14 ute for salg. Boligen har et BRA på ca. 137 m² fordelt på to etasjer. I første etasje finner du to soverom, kjellerstue, bad, bod, gang og garasje. I andre etasje ligger kjøkken og stue med utgang til solrik terrasse, soverom, wc og gang. Alt du og dine trenger for å bo godt! Ta kontakt for visning i dag, og opplev boligens mange kvaliteter og den herlige utsikten.

Bygging av Ingolf Hellands vei nr. 14 kan påbegynnes etter avtale. På denne er grunnmurene støpt, slik at oppstart kan skje raskt! Her får du en innholdsrik bolig til en god pris.

Gode familieboliger i familievennlig område

Det er lagt opp til en fin variasjon i boligenes planløsninger, slik at Kvednabakken har noe å tilby mennesker i alle livsfaser. Her kan både familier, par og enslige finne den boligen de faktisk trenger og vil ha. Størrelsen på den ledige boligen er ca. 137m2 totalt BRA. Boligen vil generelt holde en god og moderne standard. Eneboligen leveres klar for male- og gulvlegger arbeid med unntak av at gulv på våtrom som leveres med ferdig lagt fliser, vegger på bad kles med Fibo Trespo baderoms plater.

Vil man ha boligen innflytningsklar uten å gjøre arbeid selv så kan utbygger levere den komplett mot tillegg i prisen, se tilvalgliste for hver bolig som fås på forespørsel til megler.

En herlig, sjønær beliggenhet

Alle boligene i dette prosjektet får adresse Ingolf Hellands vei. Her bor du nær skole, barnehage, butikk, idrettsanlegg og jernbanestasjon, og med utsikt mot vakre Hellvik havn. Nærheten til sjøen gjør båtlivet til en del av hverdagen i Hellvik, som byr på båtplass til alle som ønsker det. Fra Hellvik er det mindre enn en time til Egersund via den innaskjærs seilingsruten, og det er godt fiske like utenfor havnen.

Kontakt

Inge Andreassen
Mobil: 906 49 865
E-post: inge@norron.no

Johnny N. Olsen
Megler og daglig leder
Mobil: 402 41 127
johnny.olsen@dnbeiendom.no

Ingolf Hellands vei